Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Chris de Roo


Al op 9 jarige leeftijd maakte Chris zijn TV debuut in de Mini Playback Show, om vervolgens jaren later als zanger deel te nemen aan de Soundmixshow met een liedje van René Froger. Dit was het startsein van de zangcarrière van Chris de Roo met vele optredens tot gevolg. Chris debuteerde met de indrukwekkende single ‘Als Ik Er Morgen Niet Meer Ben’. Er volgden succesvolle singles zoals ‘Ergens Hier Op Deze Wereld’, ‘Mama’ (duet met Arno Kolenbrander), ‘Wat Een Ander Ook Zegt’ en ‘Niemand Weet’ (duet met Janneke de Roo). De nieuwe single ‘Honderdduizend Stukken’ is een sfeervolle akoestische ballade, welke onder productionele leiding van Jeff Zwart op sublieme wijze is vastgelegd. Chris levert hiermee een kwaliteitsproduct van jewelste af, en de verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen.

Chris de Roo trad al op met  bekende Nederlandse artiesten als Gordon, Lee Towers, Re-Play en vele anderen. In het jaar 2000 en 2001 verscheen Chris de Roo op televisie. Hij trad op in zowel de Nederlandse en Belgische Soundmixshow, waar hij een indrukwekkende Rene Froger weet neer te zetten.

Chris staat te popelen om weer volop op de planken te staan met, naast zijn nieuwe single, een gevarieerd repertoire aan eigen werk en bekende covers. 

 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren