Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Def Rhymz


Def Rhymz is een succesvolle Nederlandstalige rapper. Onderscheidt zich door zijn humoristische en soms wat melige teksten. Scoort in 1999 een nummer 1 hit met het nummer Doekoe.
In 1999 is Def Rhymz inmiddels actief als presentator op feesten en als stand up comedy-artiest. Hij tekent een platencontract bij Top Notch. Bouman is een oude bekende van Top Notch-baas De Koning van de tijd dat deze nog presentator van radioprogramma Villa 65 was. De eerste single bij Top Notch heet Doekoe en is mede gecomponeerd door gitarist Menno Koning. Het nummer wordt een gigantische hit en staat aan het einde van het jaar op nummer één. Daarnaast vervult Def Rhymz een gastrol op de nieuwe single van The Postmen: de Doe Maar-cover De Bom.

De videoclip bij Schudden, het tweede nummer van de single Puf, staat in januari en februari van 2001 wekenlang op 1 in de playlist van clipzender The Box.  Def Rhymz neemt ook nog samen met Patty Brard een nummer op. 

Het tweede album Hoorgasme komt uit. De plaat bevat ondermeer een wedstrijd snelrappen tussen Def Rhymz, Miss Stress en Laquatal en speelse verwijzingen naar collega-rappers als Brainpower, Extince en Def P.

 

 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren