Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Denans


Denans (Hans van Aalst) geniet vooral bekendheid als feestzanger. Hij is een feestbeest op het podium. Wie zijn repertoire kent, weet dat ook andere genres hem goed liggen. Hij schuwt een serieus nummer niet, pop en reggae evenmin.

Als dj raakte Denans op jonge leeftijd gepassioneerd door de muziek. Twintig jaar stond hij achter de draaitafel en toen al werd er regelmatig een nummer van hem opgenomen.

Zijn bekendheid groeide tot ver buiten Brabant. Inmiddels geniet Denans nationale bekendheid. Vier van zijn nummers stonden in de Mega Top 100, met de 32e plaats voor 'De gedachte aan jou' als hoogste notering. Dit nummer stond op 8 in de Nederlandstalige Top 20.
Denans staat inmiddels op meer dan 90 landelijke verzamelcd's

Tussen 's lands grootste artiesten stond Denans in 2006 naast Vader Abraham in het Thialf stadion in Heerenveen tijdens het TROS Muziekfeest. Ze zongen het duet 'Dans met mij'.

Denans zong op televisie voor Hart van Nederland, SBS Shownieuws, RTL Boulevard en diverse regionale programma's als Brabant Party, Regio Tap, Brabant Toppers, Hart voor muziek en Muziekparade.

 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren