Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Danny Terp


De geboren Amsterdammer, opgegroeid in Aalsmeer is al lang geen onbekende meer in het Nederlandstalige muzieklandschap! Danny is ontdekt door Arne Janssen die ook zijn eerste single “zonder jou” gerangeerd en geproduceerd heeft. 

Na diverse omwegen komt Danny in 2011 in contact met componist/producer Jeroen Dirksen en dat resulteerde in de singles “Jij bent de liefste” en “Un dos tres”. Hierna volgt in 2012 de single “Bara Bará Bere Bere” die wordt uitgebracht door het Stars Up label (een sublabel van NRGY Music van Tom Peters). Al deze singles zijn redelijk succesvol en zetten Danny Terp meteen op de Nederlandse muziekkaart. 

In 2013 doet auditie voor het SBS 6 programma “Bloed Zweet en Tranen” en krijgt van de jury lovende woorden te horen, maar redt het niet tot de finale. Ook word hij zanger bij de succesvolle formatie Cooldown waarmee hij begin 2014 meteen een Party Storm Award ontvangt als “Beste Après Ski Act”. Met Cooldown volgt de single “Blonde Heidi, een frisse hedendaagse feest versie van Aviccii “Wake me up”.

Als solo artiest brengt Danny Terp ook feestnummers maar daarnaast kan hij tijdens optredens ook andere kanten van zichzelf laten zien aan het publiek door gevoelige nummers te zingen of nummers in een heel ander genre. 

Of hij nou geboekt wordt als informatie of als solo artiest, het publiek komt altijd in de juiste stemming.

 

 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren