Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Delano Bisschops


Delano Bisschops stond als kind zijnde al graag in het middelpunt van de belangstelling. Een eigenschap waarmee de Brabantse zanger het ver zal schoppen én zijn dromen zal laten uitkomen. Op een leeftijd van 16 jaar pakte hij spontaan de microfoon, Delano stond er al om bekend dat hij altijd alles mee zong. En voor hij het zelf wist deed heel de kantine met hem mee, de eerste stap in zijn carrière was gezet.

Toen moest Delano een nummer gaan instuderen want hij wilde graag gaan zingen op feesten en partijen. Al snel kwam zijn eerste officiële grote boeking, Hollands Glory. Na een grote aankondiging kon hij eindelijk een setje gaan zingen. Na zijn set zingen was er niks anders als positieve reacties en kwamen de fans op Delano af. Nu wist Delano het zeker 'ik wil zingen, mensen vermaken op feesten en partijen'

Zo gezegd zo gedaan, na 1 jaar te hebben gezongen in diverse kroegen en feestzalen werd het tijd om een nummer op te nemen. Onlangs verscheen zijn eerste single 'Kom en ga mee' uitgereikt door Oscar Harris geschreven door John Spencer waar Delano super trots op is laat de zomer maar komen.

 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren