Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Quincy


Quincy kreeg landelijke bekendheid door met grote overmacht de verkiezing van de titelsong voor de eerste ‘Big Brother’ serie te winnen met het nummer ‘Morgen Weer Een Dag’.

Begin 2011 tekende Quincy een platencontract bij Rodeo Media en maakte meerdere singles en album,daarnaast ook een Live concert in Escape Amsterdam.Begin 2014 zette hij zijn eigen label op: dbMusic. Onder dit label zijn meerdere singles uitgebracht.Ook in dat jaar trad hij op in de Ziggo Dome bij ‘Holland zingt Hazes’ en bereikte hij de halve finale in het programma ‘Bloed, zweet en tranen’.

In 2015 deed Quincy mee aan het SBS6 programma ‘We Are Family’, een familie programma waar Quincy samen met zijn dochter Bobby zong en de finale heeft behaald. Ee´n van de mooiste ervaringen volgens Quincy!

Hij gaf in dat jaar ook 2 Live concerten in Schouwburg Amstelveen en in Mei 2019 een groot Live concert in het De Lamar Theater in Amsterdam.

Tijdens zijn vele optredens al jaren door het hele land weet Quincy met zijn unieke stem en warme uitstraling het publiek keer op keer te boeien, een eigen publiek dat met de dag groeit en Quincy op de voet blijft volgen.

Inmiddels heeft hij een nieuw 2 jarig platencontract getekend bij ‘Toekomst Music’ en komen er mooie dingen aan, veel nieuwe muziek en mooie projecten!

 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren