Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Mannes


Mannes is een echte Hollandse volks zanger. Geboren en getogen in Zwolle is het muziek maken hem met de paplepel ingegoten. Optreden op feesten en in café's is zijn lust en zijn leven. Mannes is een zanger met een typisch, uit duizenden herkenbaar, warm stemgeluid. Hij is gezegend met een prachtige 'snik' in zijn stem. Als Mannes op het podium staat, dan straalt hij één en al gezelligheid uit.

Mannes is een artiest die op de bühne helemaal zichzelf is. Mannes acteert niet maar is puur! In 2009 gaf Mannes met een 8-koppige band een groot concert in de WZRV Hallen in Zwolle. Eén van de hoogtepunten van de avond was het duet dat Mannes zong met Marianne Weber. Mannes is een ras-artiest en een geweldige entertainer. Optredens van Mannes zijn altijd gezellig en zeker de moeite waard. Als Mannes bij u in de buurt optreedt dan moet u beslist even gaan kijken.

Mannes heeft inmiddels besloten om aan zijn carriëre een iets professionelere draai te geven.In November 2014 is zijn eerste single verschenen. “Zij draagt een ring” is een gevoelig nummer dat door Mannes op onnavolgbare wijze en met veel emotie in de stem wordt vertolkt!

 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren