Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Wimmie Bouma


Wimmie Bouma werd geboren op 10 juli 1979 te Zwolle.  Muziek speelde altijd al een grote rol in het leven van wimmie. Wimmie begon zelf ook met zingen en zijn 1ste single werd al snel een feit.

Zo werd de single " Een meisje zoals jij " en " Alles " uitgebracht. Nadat dat een succes werd volgde de singles  '' Vanavond vier ik feest '' en  '' Het is hier fantastisch ''. In september 2009 is het album "De Verleiding" uit gekomen met de titels zoals " De ring die jij draagt ". " Lieve Schat."," Roel britting medley " en vele andere...

Bij de piraten werd het nummer "De Ring die jij draagt" in de armen gesloten, waarop werd besloten dat ervan dat nummer een single gemaakt zou worden. Samen met Henri van Velzen is Wimmie met de single op pad gegaan en alle radiostations bij langs geweest om de single aan te bieden. Dat was een schot in de roos. De DJ's van de radiostations waren erg enthousiast  en draaide de single plat. Het werd tijd om in gesprek te gaan met een platenmaatschappij, na diverse gesprekken zijn wij uiteindelijk bij Klaas Prent van de CD HAL Ruinen om de tafel gaan zitten, samen met producer Martin Sterken hebben wij een mooi plan uitgewerkt en hebben in 2013 een tweede album op de markt gebracht met de titel (hoe kan het ook anders) DE RING DIE JIJ DRAAGT. Nu een tijdje verder gaat het voortvarend met het album en zijn er maar liefst nog drie singles vanaf gehaald, "Als jij het niet meer weet" "Mijn kleine Rosa" & Zing en leef zonder zorgen" 

Dankzij Wimmie Bouma's spontane, energieke karakter en aanstekelijke enthousiasme heeft hij een hoge gunfactor. Daarnaast heeft hij een heel afwisselend en goed repertoire, met heel veel eigen nummers, maar op verzoek ook covers van collega artiesten. Wimmie Bouma mag dus zeker niet ontbreken op uw feest of evenement!

 

 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren