Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Harm Wolters


Harm Wolters startte zijn carrière door op te treden in Zwolle en omstreken. Later schreef hij zelf ook nummers; in 2003 bracht hij zijn eerste single De sirtaki dansen wij uit. Ook andere singles bracht hij deze uit met verschillende videoclips. Hij is een bekende persoon in de gemeenschap van Zwolle en ook de vaste zanger van PEC Zwolle.

Vanaf zijn zeventiende brengt Harm een veelzijdig repertoire. Goed in het gehoor liggende hits van collega's als Koos Alberts, André Hazes en Frank van Etten en stevige aprés ski nummers.Waar Harm optreedt gaat binnen luttele minuten het dak er af. Een geboren entertainer die zich zowel in de kleinere als de grotere zalen en feesttenten als een vis in het water voelt.

Sinds de start van Ancora in 2013 is Wolters lid. Zong hij eerder voornamelijk over de liefde, nu gaat het over het zeemansleven. Begin 2018 werd hij opgenomen in het ziekenhuis en onderging een hartoperatie. Inmiddels is hij volgens het platenlabel Volendam Music zodanig hersteld dat hij met zijn medezangers Patrick van Bree en Patrick Jongschaap weer meedraait met alle opnames en optredens van de groep.

 

 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren