Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Harold Verwoert


Harold Verwoert is naast zanger, presentator en acteur ook componist en tekstdichter. Voor zijn voormalig alter-ego Coole Piet Diego schreef hij nummers, maar ook voor vele andere artiesten. Hij maakte deel uit van de theatergroep ‘Jeans!’, presenteerde onder andere op Net5, SBS6 en bij Sterren.nl en spreekt stemmen in voor tekenfilms. Harold mag in de wereld van het entertainment zeker een duizendpoot genoemd worden.

“Muziek is de adem van mijn leven”. Ik hou van muziek, in alle variaties, van klassiek tot pop. Ik schrijf zelf ook, niet alleen sinterklaasliedjes, maar ook liedjes voor anderen. Neem gerust contact met me op als ik iets voor je zou kunnen betekenen.

In de 30 jaar dat Harold al zingt, waarvan 20 jaar professioneel, heeft hij veel geleerd. Hij vindt het een kans om deze kennis te delen met talentvolle, leergierige zangers en zangeressen in spe. Daarbij leer je meer dan alleen maar je stem gebruiken. Ademhaling en gehoortraining zijn vaste onderdelen van zijn coaching. Harold zingt elk repertoire van Elvis tot Country van Bob Marley tot Nederlandstalige nummers. Harold heeft niet alleen een fantastische stem maar maakt van elk optreden een ware show. 

 

 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren