Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Job Bovelander


Op 10-jarige leeftijd speelde Job in de musical Elisabeth van Joop van den Ende Theaterproducties de rol van kleine Rudolf. Hierna nam hij lessen bij het Nederlands Musical Ensemble en speelde hij in de musicals Robin Hood, Merlijn de Musical en Anna en de 7… Zwavelstokjes. Snel volgde rollen in The Sound of Music, Pietje Bell, Zeg ‘ns AAA, Op Hoop van Zegen, Hoe Overleef ik mijn eerste zoen en Volendam de musical.

Op televisie was Job onder andere te zien in Onderweg naar Morgen, KvK Songfestival, Una Voce Particolare , Zeg ‘ns AAA, en vanaf Oktober 2012 in Moeder ik wil bij de Revue! Daarnaast speelde Job in de films Kruimeltje en De Fameuze Artiest in Ruste, en Penny’s Shadow. Voor deze laatste film zong Job de titelsong "Zonder Woorden", en 3 andere nummers.

Als stemacteur sprak Job diverse rollen in voor vele animatieseries zoals Jonas, Kick Buttowski, Camp Rock, Bubble Guppies, Max’ Adventures, Generator Rex, Shake it Up en de bioscoopfilm De Bonte Brigade. Tevens is Job bedenker en oprichter van de zeer succesvolle sinterklaas-act De Pietenboyband.

 

 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren