Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Jaap Reesema


Singer, songwriter Jaap Reesema heeft momenteel heel wat mijlpalen behaald in België. ‘Kom wat Dichterbij’ is officieel de grootste Vlaamse hit aller tijden. Daarnaast heeft het nummer de belangrijkste muziekprijs, de Radio 2 zomerhit, gewonnen. Jaap heeft tijdens 'Liefde voor Muziek’, de Vlaamse versie van ‘Beste Zangers’, alle harten in de Vlaamse huiskamers veroverd met z’n warme stemgeluid.

Jaap Reesema maakte tijdens ‘Liefde Voor Muziek’ z’n debuut op het grote scherm in Vlaanderen. Hij ontpopte zich tot Regi z’n poulindoor door nummers als ‘Kom Wat Dichterbij’, ‘Zo Ver Weg’ en ‘Alles uit het leven’ helemaal live & loepzuiver te brengen. Zijn doorbraak in België is absoluut niet zijn eerste wapenfeit want in 2010 won hij de Nederlandse versie van X-Factor.

Jaap heeft inmiddels honderden songs geschreven en gezongen voor o.a. David Guetta, Showtek, Hardwell, Lost Frequencies, Sam Feldt, Lucas & Steve, etc. Op 1 mei 2021 zal Jaap naast Regi te zien zijn in het Sportpaleis van Antwerpen voor wat nu al aangekondigd staat als dé liveshow van 2021! Voor de najaars corona-periode heeft Jaap een mooi semi akoustisch programma samengesteld met alle hits uit 'Liefde voor Muziek' aangevuld met Nederlandstalige covers. Begeleid door zijn vaste pianist een programma om niet te missen!

 

 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren