Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Kaj van der Voort


Kaj van der Voort besloot in 2017, nadat hij uit de boyband B-Brave kwam, solo verder te gaan. De afgelopen jaren waren een zoektocht naar zijn eigen sound en die heeft hij inmiddels gevonden. Zijn nieuwe single heet Gevangen In Gedachten. Probeer daar maar eens stil bij te blijven zitten…

Gevangen In Gedachten heet zijn nieuwe single, een sexy, opzwepend nummer dat gaat over het verlangen naar een geliefde die je al een tijd niet hebt gezien. Het klinkt volwassener dan de muziek die hij maakte met zijn voormalige band B-Brave en zijn eerdere solowerk, maar is absoluut nog steeds ‘Kaj’. Hij maakte het nummer eigenhandig samen met singer-songwriter Joe Buck, diens vaste gitarist en muzikaal partner Simon Leferink en producersteam The Companions (Maan, Tino Martin, Roxeanne Hazes). “Ik heb lang gezocht naar mijn eigen geluid”, zegt Kaj. “Nu, drie jaar nadat ik besloot solo voor de muziek te gaan, denk ik dat ik dat heb gevonden. Dit is een gouden middenweg tussen alle stijlen van muziek die ik de afgelopen jaren ben gaan ontdekken.”

Het succes bracht hem veel: niet alleen als zanger, maar ook als acteur, presentator en tv-persoonlijkheid. Zo kreeg hij rollen in de film Fashion Chicks en de serie Nieuwe Tijden, was kandidaat in programma’s als Dance Dance Dance (met Maan) en Boxing Stars, presenteerde video’s voor GOGO Jongerenreizen en een online format voor RTL Boulevard én speelde in de musical Mamma Mia!.

Over zijn dromen en ambities is Kaj heel duidelijk. “Op mijn dertigste wil ik Ziggo Dome uitverkopen”, lacht hij. “Dat zeg ik al twee jaar en het is mijn ultieme doel. Hopelijk ga ik met deze nieuwe muziek hits scoren, daarmee werk ik naar die droom toe. Ik heb inmiddels genoeg nummers om vier albums te vullen, maar voorlopig wil ik vooral singles uitbrengen. Nieuwe muziek blijven schrijven en het publiek veroveren met mijn nieuw gevonden muziekstijl. Hopelijk is dit wat mensen van me willen horen, ik blijf er in elk geval keihard voor werken!”

 

 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren