Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Kees Haak


Kees Haak werd geboren op 15 Augustus 1975 te Delft. Kees is de jongste zoon van Nico en Jeanne Haak. Kees heeft inmiddels samen met zijn vrouw Monique twee kanjers van dochters.

Door de jarenlange muzikale carriëre van senior werd muziek met de paplepel ingegeven. Na het doorlopen van zijn schoolperiode en het leger als dienstplichtige, komen de eerste muzikale activiteiten bovendrijven. Dit bestaat dan puur uit optredens op feestjes van familie, vrienden of bekenden. Professioneel is het dan zeker nog niet. Na het starten van een eigen onderneming met zijn broer Nico jr, schuift de muziek wat meer naar de achtergrond. Er worden in de loop van de jaren wel diverse demo's opgenomen, maar daar bleef het dan ook bij. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Door het contact met John van Leeuwen besluit Kees begin 2015 de knoop door te hakken en een serieuze poging te wagen als professioneel zanger van het Nederlandse lied. Door de inzet van John en Kees wordt er in september 2015 het eerste platencontract bij Holliwood Records getekend. Zo zijn de eerste stappen in zijn professionele carrière gezet.

Op 13 November 2016 werd er in Utrecht een groot memorial georganiseerd over Nico Haak. Kees zong daarbij liedjes ,met een live-orkest, van zijn vader. Daarnaast gaf Polle Eduard, de schrijver van vele liedjes van Nico Haak, acte de presence. Ook Rene Karst kwam lang op het podium om zijn vriend een hart onder de riem te steken.

Inmiddels is Kees Haak een graag geziene gast bij diverse optredens. Zo stond hij al bij het Mega Pirantenfestijn, zomertour van radio NL en Radio Continue.  Radio 5 bij Tinneke de Nooy en Hank-Jan Smits. Bij de regionale omroepen is Kees ook vaak te zien en te horen. Vaak staan ook de carnavalsverenigingen te springen om Kees te boeken.

De optredens van Kees Haak zijn een combinatie van hits van zijn vader Nico Haak en een aantal eigen liedjes. Het is altijd een feestje als Kees Haak komt.

 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren