Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Marco de Hollander


Marco de Hollander komt uit Ter Aar. Hij is een zanger die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer weet te zorgen. Marco de Hollander weet met zijn oer Hollandse repertoire het publiek “in te pakken” en voor zich te winnen. Met nummers als “Het leven is te mooi” en “Mijn Vriend” scoorde hij leuke hits.

Een optreden van Marco de Hollander is een feest der herkenning. Met een  mix van eigen hits en de grootste Hollandse meezingers zet Marco de Hollander ieder publiek op zijn kop. Wanneer er een feestgarantie zou bestaan, dan zouden wij het geven op een optreden van Marco de Hollander.

Op 1 mei 2013 kwam de single “Gooi nog een keer de glazen vol” uit, een frisse zomerse feest single geschreven door Peter van Noort (schrijver van o.a. Will Tura, Peter Beense & Willy Sommers). Marco de Hollander heeft de videoclip voor deze single opgenomen in het zonnige Turkije. Marco de Hollander stond met deze single in alle gerenommeerde Nederlandse hitlijsten.

De nieuwste single van Marco de Hollander heet “Er is een wonder geschied”. Een gezellige ‘Marco de Hollander’ plaat met een zeer aanstekelijke melodie. Ronald Moonen van Studio Difference uit Weert is verantwoordelijk voor de productie en het originele arrangement. “Er is een wonder geschied” bezit een vernieuwende sound, geïnspireerd door het Honky Tonk genre uit de jaren ’50 en ’60. De eigentijdse tekst komt uit de pen van Ton Wolter.

Met talloze singles in zijn muziekportefeuille is Marco de Hollander één van de meest gevraagde feestartiesten van Nederland.

 

 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren