Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Mick Harren


Mick Harren won in 1992 de voorrondes van de Sound Mix Show als Tom Jones, in de jaren die volgde waren er vele hoogtepunten waaronder optreden tijdens het Huwelijk van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima toen nog Prins en Prinses, maar ook een nummer 3 notering met “Good Things” in Hong Kong, waar hij 2 concerten gaf.

Mick Harren is een rasechte artiest en zingt van prachtige ballades tot opzwepende up tempo liedjes , zowel met Engels- als Nederlandstalig repertoire is Mick Harren een graag geziene gangmaker op elk feest. Mick Harren past zich moeiteloos aan en staat met evenveel plezier op het podium tijdens een schuurfeest als in smoking op een gala.

In 2007 stond Mick enkele weken in de top 40 van radio 538 en in tal van andere Nederlandse hitlijsten met zijn grote Nederlandstalige hit “Sweet Caroline”.Zijn album:“Mick Harren zingt Willy Alberti” dat geproduceerd is door Tonny Alberti en Mick Harren is een echte aanrader voor de liefhebbers van de Nederlandse volksmuziek met nummers als “mijn zoon” “liefde” en “een glimlach van een kind” in een nieuw jasje gestoken met veel respect voor het origineel.

Mick heeft samen met Bram Koning de leader gemaakt voor de real life soap rondom “De Veerkampjes” bij SBS6 met titel “Doe Maar Gewoon” Mick Harren is al enkele keren uitgeroepen tot de “Beste Technische Zanger van Nederland” door professionals uit het vak.

 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren