Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Marco Kraats


Marco Kraats stond o.a. al op Lowlands, Dutch Valley, Snollebollekes in Concert (Gelredome), Ziggodome, FC Utrecht Stadion, Paaspop, Sneekweek en de Nijmeegse Vierdaagse. Ook zingt hij jaarlijks veel op de vakantiegebieden zoals Mallorca, Salou, Lloret de Mar, Albufeira en Gran Canaria en op de populaire wintersportbestemmingen (zoals Gerlos en Westendorf) in Oostenrijk.Met ruim 20 uitgebrachte singles is hij een bekend gezicht in het feestscircuit en draaien de meeste Feest DJ’s zijn liedjes standaard in hun set.

Marco Kraats is tijdens de Party Awards in 2014 én 2015 door collega’s en het publiek uitgeroepen tot “beste opkomende feestartiest van Nederland”. In 2019 heeft de vakjury hem uitgeroepen tot “Beste Feestartiest van Nederland”. Marco Kraats werkt sinds 2016 samen met DJ Maurice, die aan de basis stond van de Après Ski in Nederland en vele feesthits heeft gemaakt. Hij zit o.a. ook achter de succesvolle act Snollebollekes en werkte ook met o.a. Het Feestteam, Wolter Kroes, Jan Smit, Alpenzusjes, Lawineboys en Gerard Joling.

In 2015 had Marco Kraats een grote hit met de feestversie “Mag ik dan bij jou” van Claudia de Breij. Dit bleek een schot in de roos! Zijn andere liedjes als “Melken doe je zo”, “Radler is geen alcohol”, “Links rechts voor Achteren” (met Belgische TV ster Peter van de Veire en Coole Piet Diego) en “Ruitenwisser” zijn ook niet meer weg te denken uit de feesttenten.

Een optreden van Marco Kraats betekent een feestlawine van een dik half uur! Vanaf het moment dat hij in zijn blauwe pak het podium bestormt, zullen de bekende feesthits en zijn eigen liedjes de revue passeren. Dit natuurlijk met de nodige confetti, vlaggetjes, LED sticks.

 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren