Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Outsiders


Deze getalenteerde muziekliefhebber en vermakelijke DJ, beter bekend als Cem Araci, claimt zijn plek achter de deks sinds zijn twaalfde toen hij op de ouderwetse manier begon te draaien: gewapend met zijn vinylplaten was de getalenteerde DJ vastbesloten om feesten en partijen af te breken. Deze ambitie bracht de jonge Cem naar het house muziekgenre, waar hij al 4 jaar onder de alias 'Outsiders' draait. Met meer dan 200 boekingen per jaar in Nederland is het veilig om te zeggen dat Outsiders een gerespecteerde naam is in de beroemde Nederlandse elektronische dansmuziekscene. Naast zijn Nederlandse boekingen gaven zijn buitenlandse DJ-tours Outsiders de kans om zijn geprezen DJ-vaardigheden te demonstreren in clubs in alle uithoeken van de wereld, van heel Europa tot het Caribisch gebied en Azië.

Hij sloot zichzelf op in zijn studio om zich volledig te concentreren op zijn productievaardigheden en niet zonder succes: enkele van de grootste en bekendste House-labels van dit moment toonden al interesse om zijn nieuwste vloervullers te signeren. Buitenstaanders blijven pronken terwijl hij de lat hoger legt voor nog meer opwindende nieuwe releases en samenwerkingen met enkele van de beste house / EDM-dj's van dit moment. Track ID's en releasedata werden onthuld, maar het is zeker dat Outsiders zijn energieke en explosieve draaiende stijl in zijn deuntjes heeft samengevoegd, wat het publiek in clubs over de hele wereld zeker gek zal maken.

Moeten we nog meer zeggen? Outsiders zit vol gas en een aanwinst voor elk House / EDM Music Event. Als je naar zijn opwindende sets luistert, wordt het onmogelijk voor je om stil te staan, dus wees er maar beter op voorbereid: Outsiders komt jouw kant op!

 

 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren