Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Stefan Mondial


Stefan Mondial bewandelt al flink wat jaren het melodieuze pad van de muziek. Met zijn eerste eigen album en CD-single op zak (eind jaren ’90), zorgde hij ervoor dat menig feest, klein of groot, in een flinke polonaise met veel blije mensen eindigde. Na een aantal singles en bijzondere optredens kreeg Stefan steeds meer de smaak te pakken en zocht een team om nieuwe ideeën uit te werken. Dit resulteerde in “Bella Italia” (2008), geschreven door de Duitse topproducent Jack White. De single is een zomers Nederlandstalig nummer met Italiaanse invloeden.

Na het grote succes van “Bella Italia” komt er in 2009 een nieuwe CD-single uit met als veelbelovende titel “Wij vieren feest!”. Het nummer is geschreven door het Duitse topproducersduo Jean Frankfurter en Kristina Bach. Het is een gezellig up-tempo lied, dat garant staat voor stemming en gezelligheid!

Begin 2012 doet Stefan mee met de landelijke talentenjacht van Albert Heijn “AH Talent”. Uit alle inzendingen wordt de eigen videoclip van Stefan van “Een wereld vol leven” (het lied is speciaal voor AH geschreven door Edwin van Hoevelaak) gekozen tot één van de 50 beste. Via de halve finale weet hij door te dringen tot de finale, die wordt gehouden in het hoofdkantoor van Albert Heijn in Zaandam. Daar zingt hij het nummer voor 300 genodigden en een jury bestaande uit o.a. Babette Labeij en Edwin van Hoevelaak.

In Den Bosch heeft Stefan op het grote podium op de markt een zeer bijzonder optreden mogen verzorgen tijdens de finale van Typisch Talent in de zomer van 2013. Deze finale vindt jaarlijks plaats tijdens het Levenslied Festival, dat bezocht wordt door duizenden liefhebbers van het Nederlandse lied.

In maart 2015 brengt Stefan zijn nieuwe single ‘Eindeloze Liefde’ uit. Met deze single, geschreven en geproduceerd door Kees Tel en met in het koor Nelleke Brzoskowski, heeft Stefan wederom iets moois in handen. Het nummer is een gezellige meezinger, die zeer zeker niet onopgemerkt blijft.

In september 2016 verschijnt de nieuwe single “Waarom voelt dit zo goed”.? Net als zijn vorige single tekende Kees Tel voor de tekst en muziek van Stefan’s nieuwe single. Vermeldenswaardig is de bijdrage aan het koorwerk door Nelleke Brzoskowski. Zij was jarenlang zangeres bij de de George Baker Selection. Beslist een liedje om in de gaten te houden; gezellig, vrolijk, dansbaar en uiteraard met de welbekende Stefan Mondial-sound.

In november 2018 is de single ”Geef mij een beetje dit” van Stefan Mondial uitgebracht door Smaragd Music. Het lied gaat over liefde geven en dat je daar gelukkig van word.

2019 is het jaar van “Bye Bye, Zwaai Zwaai”. De nieuwe single van Stefan is een krachtige, zomerse plaat uit de studio van topproducer Manfred Jongenelis. Nelleke Brzoskowski, zangeres van de voormalige George Baker Selection, heeft speciaal voor Stefan de tekst en muziek geschreven. Het nummer bevat Oostenrijkse invloeden en een hoog polonaise gehalte die zorgen voor veel gezelligheid en sfeer. “Bye Bye, Zwaai Zwaai” is een echte meezinger en nodigt iedereen uit om mee te zwaaien.

Op 15 april 2020 verschijnt de nieuwe single van Stefan met als titel ‘Is het echt te laat’. Het nummer is geschreven en geproduceerd door Norus Padidar en Emile Hartkamp, twee grootheden uit het Nederlandstalig genre

 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren