Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

1000 Kussen nieuwe single van Peggy Mays

1/1

Geplaatst door Diamonds Entertainment op vrijdag 5 december 2014 om 16:08

Terwijl Nederland pakjesavond viert zal voor Peggy Mays 5 december de boeken ingaan als dag waarop haar nieuwe single is verschenen. Peggy Mays al jaren een vaste waarde in de Vaderlandse showbizz De acht voorbij gevlogen jaren kent vele hoogtepunten. Van de Sterren.NL academy via het Nationaal Songfestival naar Bloed Zweet en Tranen Ook het jaar 2014 is voor Peggy Mays een succesvol jaar.

Die conclusie kan nu al worden getrokken. Met “Heb jij je koffers al gepakt” en “Verloren zijn we niet” wist ze dit jaar in vele hitlijsten te staan. Dit jaar sluit ze muzikaal af met “1000 Kussen”. Met deze nieuwe single weet ze opnieuw de juiste snaar te raken. Een lied met een lach en een traan maar met een melodie die in je hoofd blijft zitten.
Deze nieuwe single zal ongetwijfeld zorg dragen dat het aantal mensen die haar muziek zo erg waarderen nog groter zal worden. Vanaf vandaag te verkrijgen als fysieke cd – download en te beluisteren via de streaming. Peggy Mays met 1000 kussen. Meer info www.peggymays.nl

_KQvKpCU-1s

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren