Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Spreker: Nieky Holzken & Sjef Weber nu te boeken bij Diamonds

1/1

Geplaatst door Diamonds Entertainment op donderdag 29 oktober 2015 om 07:51

Spreker: Nieky Holzken & Sjef Weber Boekt u nu ook bij Diamonds Entertainment

Hoe bereikt u extreme doelen in een zeer korte tijd?

‘The Natural’, zoals de 31-jarige sporter uit Helmond wordt genoemd, is al jarenlang een bekende naam in de internationale vechtsport. Hij heeft sinds september 2012 geen wedstrijd meer verloren en heeft inmiddels al vele internationale toernooien gewonnen in zowel regulier kickboksen als de Aziatische variant Muay Thai. Kickbokser Nieky Holzken is in 2015 weer wereldkampioen geworden in de Amerikaanse stad Las Vegas. Het is de tweede wereldtitel in zijn carrière.

Unieke duo presentatie van sporter & coach
Special voor congressen, seminars en bedrijfspresentaties staan wereldkampioen Nieky en zijn coach Sjef Weber samen op het podium en nemen u mee langs hun reis van succes. Hoe bereik je de wereldtop? Hoe stel je realistische doelen? Wat is er voor nodig om succes te behouden? Hoe ga je om met tegenslag? Deze unieke presentatie geeft u een motivatieboost en handvatten hoe u in uw eigen leven de top kunt bereiken.

Veel ruimte voor vragen
Nieky en Sjef doen deze presentatie altijd in interviewvorm met een vaste interviewer. Door deze vorm is er optimale interactie mogelijk. U kunt alles aan deze tweevoudig wereldkampioenen vragen. Het is dus niet alleen het zenden van informatie, Nicky en Sjef gaan graag de dialoog met u aan.

Realitysoap voor kickbokser Nieky Holzken
De reality-soap begint als Nieky zich in Helmond voorbereidt op het Kickboksgala GLORY in Las Vegas en volgt hem in zijn droom om zijn titel als wereldkampioen te heroveren. Nieky alias The Natural wordt in de serie fysiek en mentaal bijgestaan door zijn trainer en schoonvader Sjef Weber. Dat is een markant persoon die in het dagelijks leven autoverkoper is, maar tussen de bedrijven door zorgt dat Nieky in topvorm blijft en de juiste tegenstanders treft. Buiten de ring blijkt de kickbokser een hele aardige, gewone Brabantse familieman met een gezin bestaande uit zijn vrouw Nathellie, zoontje Geraldo (8) en oogappeltje Willisha.

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren