Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Feesttrio No Nonsens stopt ermee

1/1

Geplaatst door Diamonds Entertainment op zaterdag 9 januari 2016 om 11:08

Feesttrio No Nonsens uit Den Bosch stopt ermee

DEN BOSCH - Het feesttrio No Nonsens uit Den Bosch houdt na het komende carnaval op te bestaan. In 1999 deed de groep voor het eerst mee aan het Kwèkfestijn met een ludiek protestlied tegen de komst van een carnavalsmuseum in de Zusters van Orthenpoort in Den Bosch.
In 2002 en 2003 wonnen ze het Oeteldonkse liedjesfestival met ‘Traone in m’n ôôge’ en ‘Dit zou ik niet willen missen’’. Daarna ging de groep ook party- en feestmuziek vertolken door het hele land en nam het cd’s op bij producer Ad Kraamer. No Nonsens trad op bij televisieprogramma’s als Drie Uurkes Veuraf bij Omroep Brabant en bij Muziek op het plein van de TROS.
De groep bestond uit de zangers Kees Scheepens, Mari Blatter en Jo van Ham. Van Ham werd enkele jaren geleden vervangen door Willy Pijnenburg. “We hebben samen hele mooie jaren meegemaakt en op een prachtige podia gestaan”, zegt Scheepens. “Maar na zo’n lange tijd is het mooi geweest.”
Op carnavalsdinsdag, 9 februari van 15.00 uur tot 18.00 uur, geeft No Nonsens een slotconcert bij café De Basiliek in Den Bosch m.m.v. Van Alles Wè en Jèntje Allénig. Binnenkort zal er een uitgebreider stuk in het Brabants Dagblad verschijnen,

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren