Zangduo's

2 Rumble

Boek 2 Rumble bij Diamonds Entertainment. Wanneer u 2 Rumble bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van 2 Rumble? Neem dan gerust contact met ons op.

2Rumble is een energiek en professioneel entertainment duo , zang en entertainment op hoog niveau, dat op elke gelegenheid de juiste snaar weet te raken.

Richard, de mannelijke helft van 2Rumble heeft zijn sporen in de muziek industrie ruimschoots verdient als solozanger maar ook als frontman van diverse coverbands!

Hij trad op o.a in 013 tilburg en Paradiso Amsterdam. Ook was hij regelmatig te gast bij RTL4 in programma’s als de 5-uurs show, call TV en koffietijd.

Elke, de vrouwelijke helft van 2Rumble is begonnen als danseres en is daar later bij gaan zingen. En dat was een hele goede zet!Elke beschikt over een groot stembereik waardoor geen enkele song voor haar teveel is. Ook in diverse bands heeft Elke haar sporen verdient en trad op in o.a de effenaar en 013

Wilt u meer weten over 2 Rumble?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over 2 Rumble is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van 2 Rumble.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over 2 Rumble ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over 2 Rumble zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
2 Rumble

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens