Tributebands

ABBA Tribute

Boek ABBA Tribute bij Diamonds Entertainment. Wanneer u ABBA Tribute bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van ABBA Tribute? Neem dan gerust contact met ons op.

Terug in de tijd met ABBA Tribute met Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo etc.

Natuurlijk met kleding uit de jaren 70 en zelfs originele zoals ABBA deze destijds droeg.

Het bijzondere van deze ABBA tribute is dat alles live wordt gespeeld en gezongen.

ABBA Tribute bestaat uit 2 geschoolde zangeressen op front met daarachter 4 zeer ervaren professionele muzikanten die ook nog eens de background zang voor hun rekening nemen.

De Abba tribute is een 30 tot 120 minuten durende act en is zeer geschikt voor:

evenementen, feesttenten, bedrijfsfeesten, discotheken etc.

Informeer naar de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over ABBA Tribute?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over ABBA Tribute is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van ABBA Tribute.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over ABBA Tribute ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over ABBA Tribute zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
ABBA Tribute

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens