Zangers

Addie Timmermans

Boek Addie Timmermans bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Addie Timmermans bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Addie Timmermans? Neem dan gerust contact met ons op.

Addie Timmermans die in 1981 is geboren in Den Bosch, is al lang geen onbekende meer in de muziekwereld. Al ruim 15 jaar is de zanger actief op het hoogste niveau! Met successen als ‘Ik Kom Terug’ (videoclip ruim 680.000 keer bekeken op Youtube), ‘Rocky’ én zijn duet ‘Zonder Jou’ met Justine Pelmelay, is zijn herkenbare (ietwat hese) stemgeluid en sound na een periode van afwezigheid weer helemaal terug!

Met trots presenteert Addie Timmermans zijn single “Leef en voel je vrij”. Mario Veltman tekent voor de tekst en muziek van de nieuwe single en videoclip en heeft deze ook geproduceerd. Opzwepend, muzikaal verrassend en toch de échte herkenbare Addie Timmermans stijl komen perfect tot hun rechtop deze onlangs uitgekomen single. Met een nieuw team aan zijn zijde, de releases van nieuwe singles in 2015 én het volle enthousiasme van de jonge zanger gaat Nederland opnieuw veroverd worden!

Wilt u meer weten over Addie Timmermans?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Addie Timmermans is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Addie Timmermans.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Addie Timmermans ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Addie Timmermans zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Addie Timmermans

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens