Zangers

Adriaan Drost

Boek Adriaan Drost bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Adriaan Drost bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Adriaan Drost? Neem dan gerust contact met ons op.

Adriaan Drost is een zanger die al van jongs af aan al graag op het podium staat. Zo wist hij op 11 jarige leeftijd in Weststellingwerf een kindersongfestival te winnen die werd gehouden onder alle basisscholen. Daarna volgde veel talentenjachten en met als hoogtepunt in 1992 deelname aan de Soundmixshow. Daar won Adriaan de tv ronde en haalde daar de finale in de huid van Danny de Munk met het nummer “Vrienden voor het leven” Daarna is Adriaan jaren lang zanger geweest in het allround orkest De Rodeo’s. Daar heeft hij veel van geleerd, en dat zie je nu terug in zijn optredens.

In november 2007 verscheen zijn eerste solosingle “Hallo Sneeuwwitje”. Deze werd meteen goed opgepakt door de radiostations. Nu is Adriaan elke jaar goed voor 2 a 3 singels en ondanks een album getiteld ” Voor Altijd” Ook verschijnen er regelmatig titels van Adriaan in de top100 en de nederlandstalige top30 o.a. Susan, Alles is oké, Huis op de wolken, Rozenrood, Gevangen door geluk en Dit is wat ik wil.

Wilt u meer weten over Adriaan Drost?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Adriaan Drost is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Adriaan Drost.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Adriaan Drost ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Adriaan Drost zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Adriaan Drost

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens