Carnaval, Zangers

Alberto

Boek Alberto bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Alberto bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Alberto? Neem dan gerust contact met ons op.

Als een speer ging de videoclip van Roel Jongenelen uit Boxtel. Samen met vrienden had hij misschien dé carnavalshit van 2015 te pakken. Het liedje ‘Onno, mag ik je toyboy zijn?’ was trending op internet.

De media sprong hier direct op in zo gebeurde het dat het nummer “Onno, mag ik je toyboy zijn” direct werkt opgemerkt door o.a. Edwin Evers, Ruud de Wild,  Omroep Brabant,  RTL Boulevard, Telegraaf. Vele mensen uit de carnaval scene zijn het er allemaal over eens Onno (mag ik je toyboy zijn?) van zanger Alberto is dé carnavalskraker van 2015!Inmiddels is de videoclip al meer dan 1.5 miljoen keer bekeken op o.a. Dumpert (460.000), “Evers Staat Op” (575.000)!

Boekt u een optreden van Alberto dan neemt hij ook vaak zijn vrienden Cowboy Boy en Gewonde Knie mee. Deze geweldige act mag u niet missen! Het repertoire van Alberto bevat hits als o.a.: Onno, mag ik je toyboy zijn?, YMCA, Hazes medley, You never walk alone.

Wilt u meer weten over Alberto?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Alberto is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Alberto.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Alberto ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Alberto zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Alberto

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens