Zangers

Alessandro

Boek Alessandro bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Alessandro bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Alessandro? Neem dan gerust contact met ons op.

We kennen Alessandro misschien nog als de jonge hunk die in 2012 bekend werd met het Junior Songfestival. Toch is die “kleine jongen” nu gegroeid. Hij is rapper /zanger en de muziek is vaak Nederlands/Spaans op latino/reggaeton muziek. In 2011 deed Alessandro mee met de open podiumwedstrijd “Zaanstormend Talent”. Met zijn zelfgeschreven nummer ”My Girl” werd hij als winnaar uitgekozen. Met datzelfde nummer heeft Alessandro auditie gedaan bij AVRO’s Junior Songfestival.

Dit leidde uiteindelijk tot een plek bij de laatste 30 kandidaten. Na de auditie van het Junior Songfestival schreef hij meteen een nieuw nummer, namelijk “Una Chica Especial”. Hierbij had hij maar één doel en dat was verder komen en verder groeien, dit is zeker gelukt. Producer Brownie Dutch heeft “Una Chica Especial” verder geproduceerd. Uiteindelijk bereikte Alessandro met dit nummer de finale van het “Junior Songfestival 2012″ en is hij zelfs als 2e geëindigd.

Na het Junior Songfestival avontuur deed Alessandro mee met de Z@pp Rap Talent Award. Deze wedstrijd heeft hij mogen winnen. Tot op heden heeft Alessandro een aantal singles uitgebracht, met de titels “Una Chica Especial”, “Sueno”, “Mami Tranquila”, “Una Noche” en “Fuego”. Samen met Jeronimo heeft hij de covers van de nummers “Bailando” en “You lift me up” opgenomen. Daarnaast heeft hij opgetreden in Amerika (San Francisco en Los Angeles) tijdens de eerste Koningsdag, op uitnodiging van het Nederlandse Consulaat. Eind 2015 weet hij met “Fuego” voor het eerst een notering in de Tipparade te scoren.

Wilt u meer weten over Alessandro?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Alessandro is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Alessandro.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Alessandro ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Alessandro zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Alessandro

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens