Carnaval, Zangers

Alex

Boek Alex bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Alex bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Alex? Neem dan gerust contact met ons op.

Wie kent het nummer niet, ‘Een bossie rooie rozen’, dè nummer 1 hit waar nog steeds heel Nederland los op gaat. Dit nummer is de start geweest van de zangcarrière van Alex.

Na deze geweldige start heeft Alex, met dank aan zijn volgende hits zoals ‘De liefde’, ‘Adio Amore’ en ‘Dagdroom’, zijn naam weten te vestigen in het Nederlandse muziekcircuit. In 2017 heeft Alex, met een knipoog richting het ‘Bossie’, een nieuw nummer gereleased. ‘Het begon ooit met een Bossie Rooie Rozen’, dit nummer werd wederom een gigantische feesthit! En ook in 2018 heeft Alex een potentieel hitje uitgebracht, genaamd ‘Ik schreeuw ’t van de daken!’.

Tegenwoordig is Alex nog steeds een van de meest geboekte allround feestartiesten van Nederland, zijn populariteit loopt alleen maar op. Hij verschijnt bij verschillende tv zenders, zijn muziek wordt afgespeeld bij vele radio kanalen en ook staat hij natuurlijk nog veel op het podium. In Nederland is Alex te vinden op veel grote podia zoals in de Brabanthallen, Ijselhallen, Het Goffertpark en ook in Ahoy Rotterdam staat hij vaak. Naast de Nederlandse optredens zit de agenda van Alex ook goed vol met buitenland boekingen, in de zomer staat hij veel in Nederlandse discotheken in Spanje, Frankrijk en Portugal en in de winter staat hij op de bühne bij diverse Après Ski tenten in de wintersport gebieden.

In Nederland is er bijna geen evenement waar Alex niet op het podium heeft gestaan. Een uitverkocht voetbalstadion, grote Nederlandse festivals, bedrijfsfeesten, bruiloften, Alex heeft er gestaan en heeft er geheid een grandioos feest van gemaakt! Met zijn enthousiasme trekt hij het publiek mee in de muziek en maakt van het optreden zo een waar feest. Een optreden van Alex, dat is waar je als publiek recht op hebt!

Wilt u meer weten over Alex?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Alex is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Alex.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Alex ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Alex zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Alex

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens