Zangeressen

Aliyah

Boek Aliyah bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Aliyah bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Aliyah? Neem dan gerust contact met ons op.

Aliyah Kolf (Almere, 9 december 1999) is een Nederlands zangeres en actrice die landelijke bekendheid kreeg met haar winst tijdens Hollands Got Talent. Ze won o.a. een masterclass van zangeres Jennifer Hudson, een eigen auto en een platencontract. Als jeugdster bloeide Aliyah helemaal op en bracht diverse hits zoals: L.O.V.E, Yeah Yeah Yeah, Wolk, Shop-a-holic en meer. In 2014 maakte Aliyah haar acteerdebuut en kreeg de hoofdrol in de film Heksen bestaan niet.

Verder schitterde Aliyah in andere films & series. Met meer dan 50 miljoen weergaven en een muzikaal breed repertoire is Aliyah al jaren actief en brengt ze hit song na hit song uit. Tegenwoordig is Aliyah te horen met een volwassenere sound en combineert ze haar pop achtergrond met de hedendaagse urban flavour. Zo lanceerde ze o.a. de hit Kaviaar & Champagne in samenwerking met SBMG

Wilt u meer weten over Aliyah?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Aliyah is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Aliyah.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Aliyah ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Aliyah zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Aliyah

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens