Oktoberfest

Allgäu Power

Boek Allgäu Power bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Allgäu Power bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Allgäu Power? Neem dan gerust contact met ons op.

Bij onze Oosterburen is deze sensatie al lang bekend als topact bij de Oktoberfeesten in München, maar hier nog een goedbewaard geheim: Allgäu Power zorgt voor een uitgelaten feestsfeer en krijgt jong en oud aan het dansen en springen. Een echte Duitse party-knaller, met de beste oude èn nieuwe wereldhits.

Dit vijfkoppige gezelschap kenmerkt zich door de meerstemmige zang en een formidabele podiumpresentatie. Allgäu Power verzorgt voor jullie een muzikale feestreis rond de wereld, startend in Duitsland met echte Allgäu Power-muziek. Als de stemming er lekker in zit vertrek je voor muzikale trip langs onder andere Mallorca, Amerika en Engeland. Van Dirty Dancing tot The Rolling Stones, van Robbie Williams tot Queen. Van de hemel tot de hel, en terug tot grote feesthoogte!

Allgäu Power landt muzikaal weer in Duitsland en zal de tent dampend achterlaten.

Wilt u meer weten over Allgäu Power?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Allgäu Power is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Allgäu Power.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Allgäu Power ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Allgäu Power zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Allgäu Power

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens