Oktoberfest

Alpenparty

Boek Alpenparty bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Alpenparty bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Alpenparty? Neem dan gerust contact met ons op.

Alpenparty, zo heet de splinternieuwe Spitzenband uit het grensgebied. Deze band uit de omgeving van het Duitse Nettetal (vlakbij de Nederlandse grens), neemt u tijdens hun optreden mee naar de toppen van het Alpen berglandschap en zal u het gevoel geven alsof u zelf vanaf de hohe Spitze in de Almwiese rutscht.

10 enthousiaste en semiprofessionele muzikanten maken er met u samen één groot Alpenspektakel van! Vanaf de eerste Oostenrijkse en Duitse klanken zal superband Alpenparty u tijdens het Oktoberfest met hun Stimmungsmusik meenemen met de allertofste nummers uit de Duitse charts; Duitse schlagers, Duitse disco, Ballermanhits, enfin, U bent alleen nog maar in staat om luidkeels mee te brullen en die Klänge te lessen met heel veel pullen Oktoberfestbier! De band wordt ondersteund met een professionele licht- en geluidsinstallatie. U bent bij deze gewaarschuwd voor sehr viel Alpenparty plezier!

Wilt u meer weten over Alpenparty?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Alpenparty is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Alpenparty.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Alpenparty ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Alpenparty zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Alpenparty

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens