Zangers

AMMAR

Boek AMMAR bij Diamonds Entertainment. Wanneer u AMMAR bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van AMMAR? Neem dan gerust contact met ons op.

Volkszanger Ammar Bozoglu is een unieke verschijning. Deze Deventenaar met Turkse roots groeide op in de volkswijk ‘Het Rode Dorp’, waar muziek van artiesten als Django Wagner, Jannes en André Hazes niet weg te denken waren tijdens de plaatselijke tuinfeesten. Ammar genoot van de emotie en passie in de nummers en begon zelf ook zijn ziel in het zingen te leggen.

Sinds de virale Dumpert video waarin hij André Hazes zingt gaat het hard met de carrière van de volkszanger, zo werd hij uitgenodigd als één van de vier Hazessen in de Nationale 2020 test en was hij samen met onder andere Trijntje Oosterhuis en Xander de Buisonjé te horen in ‘Een Ode Aan Hazes’ van Lidl.

In 2021 tekent Ammar bij het label Lieve Jongens van Snelle, waar hij werkt aan zijn eigen Nederlandstalige repertoire. Zijn debuutsingle ‘Terug Naar Vroeger’ kreeg support van onder andere Tijd Voor Max, Koffietijd, NRC en de Stentor.

De opvolger was de feestsingle ‘De Laatste’ samen met Snelle, die inmiddels meer dan 5 miljoen keer is gestreamd. Hierna volgde de single ‘Turk Uit De Kroeg’ die ondertussen al op meer dan 1.5 miljoen streams zit en ook de nodige support binnen sleepte.

Ammar heeft 2022 af mogen sluiten met optredens bij de Toppers en startte 2023 met een Edison nominatie voor beste single in de categorie Hollands; een fantastische prestatie! Ammar zal de rest van het  jaar zeker van zich laten horen.

Wilt u meer weten over AMMAR?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over AMMAR is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van AMMAR.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over AMMAR ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over AMMAR zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
AMMAR

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens