Bedrijfsfeesten, Publieksevenementen, Shows, Zakelijke evenementen

André van Duin imitator

Boek André van Duin imitator bij Diamonds Entertainment. Wanneer u André van Duin imitator bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van André van Duin imitator? Neem dan gerust contact met ons op.

Er is in Nederland maar 1 echte André van Duin en maar 1 echte André van Duin imitator en dat is Bart Juwett! Imiteren is een gevoel. Om iemand exact na te kunnen doen, moet je je kunnen verplaatsen in die persoon. Het is BART JUWETT gelukt om op die manier een perfecte imitatie te brengen van Nederlands grootste komiek ANDRÉ VAN DUIN. Al ruim 30 jaar imiteert BART JUWETT zijn grootste idool. Hij kent van Duin van binnen en van buiten. Daarom is naast zijn goed lijkende uiterlijk ook de geïmiteerde stem van Bart niet te onderscheiden van het echte ‘van Duin geluid’. BART JUWETT imiteerde de bekendste typetjes van André van Duin zoals: Meneer de Bok, de Pizzabezorger, de Gezagvoerder, de Consumentenman, Jan Wijdbeens(report), Koos Grandioos met zijn grote hit ‘Ajohee’ en natuurlijk De Balletjes van de Koningin. In een hilarische show met de nodige dosis André van Duin humor, liedjes en sketches komen de meeste typetjes voorbij en zorgen voor een heleboel lachsalvo’s. Ook het publiek wordt bij de show betrokken. Niet te vergeten de waanzinnig komische act van The Great Dombo, waarbij André als komische goochelaar het goochelen op de hak neemt.

Wilt u meer weten over André van Duin imitator?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over André van Duin imitator is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van André van Duin imitator.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over André van Duin imitator ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over André van Duin imitator zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
André van Duin imitator

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens