Zangers

Andy de Witt

Boek Andy de Witt bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Andy de Witt bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Andy de Witt? Neem dan gerust contact met ons op.

Andy’s TV debuut was al in 1986 in het populaire programma “Op volle toeren”, van de TROS. Met zijn liedje “Musicmaker” (een zelf geschreven song) stond hij in dit programma. Later zouden liedjes als Dalli Dalli, Een en Een, Kijk nog een keer om, Eloise, Want als de zon op de diverse TV programma’s worden uitgezonden. Maar natuurlijk ook op de landelijke radio’s veelvuldig worden gedraaid. Zijn recentelijke hit “Dansen op de Wolken” is een song die dan ook veelvuldig wordt meegezongen vanuit de zalen en weer alle hitlijsten heeft beklommen.

Een optreden van Andy de Witt staat voor hoog feestgehalte en uptempo muziek, bij avondvullende programma’s zingt Andy buiten zijn eigen songs veel wereldrepertoire wat garant staat voor een muzikale reis door de tijd, op een gezellige aangename manier. Een optreden van Andy staat dan ook garant voor een aangename invulling van Uw muzikale wensen.

Wilt u meer weten over Andy de Witt?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Andy de Witt is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Andy de Witt.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Andy de Witt ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Andy de Witt zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Andy de Witt

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens