Presentatrices, Zangeressen

Anita Heilker

Boek Anita Heilker bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Anita Heilker bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Anita Heilker? Neem dan gerust contact met ons op.

Anita schittert tot ver in de jaren tachtig als één van de zangeressen van Nederlands meest succesvolle meidengroep de Dolly Dots. In 1985 krijgt zij een dochter en verlaat ze de groep om zich te concentreren op het moederschap. Sinds halverwege de jaren tachtig is zij de stem van Donald Duck in Nederlandse Disney-films. Anita geeft haar ja woord aan voetballer Ton Blanker en verrast iedereen met een fotoreportage in de Playboy. Ook ontplooit Anita haar acteer talent door een vaste rol in de comedyserie ‘Die 2’ van Henk Spaan en Harry Vermeegen te vertolken.

In de jaren die volgen wijdt Anita zich volledig aan haar tweede grote passie; het fokken van Arabische volbloedpaarden. Net als bij de Dolly Dots bereikt zij ook hier mee ongekende successen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en Anita besluit terug te keren waar ze thuishoort: op het podium! Zij trad samen met de Dolly Dots op bij De vrienden van Amstel. De reactie hierop is zo overweldigend dat er drie uitverkochte reünieconcerten in Ahoy in Rotterdam volgen en een dvd die de gouden status bereikt op het moment van uitgave.

In januari 2012 blinkt ze uit in de SBS6-show The Winner is… en afgelopen zomer behaalde Anita de finale van het in Suriname opgenomen RTL5 programma ‘Ik ben een Ster, haal mij hier Eruit’. Anita verzorgt momenteel optredens in binnen- en buitenland en werkt aan haar nieuwe album die alle verwachtingen belooft te overtreffen.

Anita Heilker is niet alleen te boeken voor een optreden met heel veel hits van De Dolly Dots. Op verzoek kan dit worden gevuld met zowel Nederlands als Engels repertoire.

Informeer ook naar de andere mogelijk zoals bijvoorbeeld het presenteren van een modeshow, productpresentatie of opening.

Wilt u meer weten over Anita Heilker?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Anita Heilker is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Anita Heilker.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Anita Heilker ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Anita Heilker zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Anita Heilker

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens