Presentatrices, Zangeressen

Antje Monteiro

Boek Antje Monteiro bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Antje Monteiro bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Antje Monteiro? Neem dan gerust contact met ons op.


Antje Monteiro heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd als een Allround Showbizz Lady!

Niet zo verwonderlijk dat de carrière van Antje een even stormachtige als spectaculaire ontwikkeling heeft doorgemaakt. Antje startte haar carrière ooit in theaterproductie Jeans waarmee zij 2 jaar langs de theaters toerde. De sterke vocale capaciteiten in combinatie met haar ijzersterke uitstraling bleken de perfecte ingrediënten voor een méér dan succesvolle zangcarrière In 1998 werd zij uitgroepen door RTL4 tot “zangtalent ´98”. Als klap op de vuurpijl kreeg Antje, uit 900 kandidaten, de hoofdrol van Amneris aangeboden in de meest succesvolle musical die Nederland ooit heeft gekend: Aida. Avond aan avond stond Antje in het Scheveningse Circustheater op de planken en haar rol in Aida bleek baanbrekend voor een nationale carrière voor deze zingende nachtegaal. Zij werd voor haar rol genomineerd voor de Johnny Kraaykamp Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol 2002.

De KRO benaderde Antje voor de presentatie van het succesvolle muziekprogramma “Het Gevoel Van….”. De komst van Antje voerde het best bekeken programma van de Nederlandse TV naar een nog hogere dimensie en niet in de laatste plaats naar torenhoge kijkcijfers. Dat de combinatie vanpresenteren en zingen Antje op het lijf is geschreven, bewees ze méér dan ooit in “Het Gevoel Van….” waarin Antje wekelijks voor een miljoenenpubliek met diverse nationale-en internationale vedetten een muzikale reis maakt door een bepaald jaar.

Dat Antje in het theater bijzonder succesvol is, bewees ze in 2004 wederom tijdens de Bernstein-concerten waarin ze samen met diverse andere topvocalisten (waaronder Monique Klemann) en onder live-begeleiding van hetMetropole Orkest in de grotere theaters in Nederland heeft gestaan. En ook de theatertour KRO’s Het Gevoel van…in Concert waarmee Antje in het voorjaar 2005 in de Nederlandse theaters stond bleek een enorm succes.

2006 stond ook in het teken van theater. Zo was Antje te zien als Juf Jenny in de kinder Musical “Sesamstraat Live” . In mei van dat jaar 14 x in Ahoy met Musicals in Ahoy en trok Antje de stoute schoenen aan en stapte in de wereld van de Operette met La Vie Parisienne. O.a. met Ernst Daniel Smid en Maaike Widdershoven. In 2007 speelde Antje de hoofdrol in de musical Cats. ( zij deelde deze rol met Anita Meijer, Pia Douwes, Vera Mann en Lone van Roosendaal).

In 2009 is haar lang gekoesterde droom in vervulling gegaan: haar eigen Nederlandstalige album is inmiddels uitgekomen! 100 % Antje waarvan 3 singles de single top 20 haalde respectievelijk de 18,17e en 16e plaats.

Vanaf 1 augustus 2010 speelde Antje een hoofdrol in de komische musicalCrazy Shopping welke in koninklijk Theater Carré in première ging. Januari 2011 kwam er een nieuwe uitdaging: een hoofdrol in de Rock musical We Will Rock you. Antje speelde de sexy en krachtige rol van “Killer Queen” die te zien was in het Beatrix Theater in Utrecht.

Ook achter de schermen is Antje succesvol. Met haar productie bedrijf, Ram Entertainment, bedacht, verkocht en produceerde Antje de tv serie `Gypsy Girls. De serie werd een hit op RTL4.

2013 begint goed voor deze rasartiest want vanaf 1 januari is zij te zien opSBS6 met `Sterren dansen op het IJs, en zal haar 2e album uit komen.

Daarnaast vertoont de agenda van Antje maar weinig lege plekken, aangezien Antje naast haar drukke TV-en theaterwerkzaamheden ook veelvuldig wordt gevraagd voor optredens in het land en het presenteren van diverse evenementen.
Naast haar werk als zangeres, musicalster en presentatrice, is Antje ambassadeur van stichting Kika en Simavi.

Ook voor de komende periode staat er dus veel op de agenda van Antje en zal deze veelzijdige artiest het publiek blijven verrassen op TV en in het theater!

Wilt u meer weten over Antje Monteiro?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Antje Monteiro is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Antje Monteiro.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Antje Monteiro ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Antje Monteiro zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Antje Monteiro

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens