Zangers

Antonio Holsken

Boek Antonio Holsken bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Antonio Holsken bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Antonio Holsken? Neem dan gerust contact met ons op.

Antonio is geboren op een woonwagenkamp maar later verhuisde hij naar Veenendaal en waar hij opgroeide met het Nederlandse levenslied. Op jonge leeftijd zong hij al mee met de radio. Op zijn 12e jaar zong hij de liedjes van Willeke Alberti mee

In de jaren 90 kwam Antonio in aanraking met Hans Mortel (man van Trea Dobbs). Al snel daarna verscheen in 1998 de eerste single, “Dit is de laatste nacht”.

Later volgden ook de singles “Alle tranen die ik huilde” en “Conchita” en “Omdat ik van je hou” en “Maria mi Amore” en “Bella Marie” en “Dit is Amore” en “Je kunt me krijgen” en “Boem Boem” en “Geef me nog een kans” en “Lieve heer heb medelij” en “Ik droom” en “Kom terug” en zijn laatste nummer was “Tequilla”

Wilt u meer weten over Antonio Holsken?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Antonio Holsken is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Antonio Holsken.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Antonio Holsken ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Antonio Holsken zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Antonio Holsken

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens