Zangeressen

April Darby

Boek April Darby bij Diamonds Entertainment. Wanneer u April Darby bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van April Darby? Neem dan gerust contact met ons op.

April Darby is een entertainer van wereldklasse. Een multi-talent, die met haar looks, zinderende performance en soulvolle stem, vastberaden is om ieder podium te veroveren!

April Darby, geboren in Amerika, begon al op jonge leeftijd in de ‘showbizz’ met modellenwerk en commercials en op 8-jarige leeftijd met zang-, dans- en acteerlessen. Op 14-jarige leeftijd resulteerde dat in een plek op de vooropleiding ‘KOT’ en later ‘Junior Academy’ van het Nederlands Musical Ensemble. Na de 4-jarige vooropleiding stroomde April door naar de voltijdopleiding  ‘Musical Artist’ aan de Dutch Academy of Performing Arts, waar zij in 2012 vervroegd is afgestudeerd.

April speelde tusssen 2015 – 2017 meerdere keren per week de hoofdrol in de hitmusical “The Bodyguard”.

Naast de theater- en dinner shows en haar grote passie voor musicals werkt April ook aan haar solocarrière. In 2018 heeft ze in eigen beheer, haar eerste twee singles “New York” & “Cold Shoulder” (inclusief videoclip) uitgebracht van haar aankomende debuut-EP.
Samen met een team schrijft en produceert ze mee aan haar internationale songs.

April heeft al veel mooie projecten gedaan, enkele hoogtepunten:

– Televizierring Gala 2018, de opening van het (live) TV programma. 

– Let’s Dance 2018 (van Humberto Tan en Timor Steffens) in het Ziggodome.

– In bed met Irene

– ‘Grand’ 2016 met Fedde Le Grand in het Ziggodome.

– Shows in o.a. Dubai, Amerika, Curacao en tal van Europese steden.

– April treedt ook regelmatig op als MC naast DJ’s op evenementen en festivals, waaronder Extrema Outdoor.

Wilt u meer weten over April Darby?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over April Darby is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van April Darby.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over April Darby ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over April Darby zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
April Darby

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens