Zangers

Arjan Venemann

Boek Arjan Venemann bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Arjan Venemann bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Arjan Venemann? Neem dan gerust contact met ons op.

Tijdens een optreden brengt Arjan de grootste hits aller tijden voor het voetlicht. De hits van nu worden afgewisseld met vlotte liedjes uit het verleden, en uiteraard zijn eigen repertoire. Niks is Arjan te gek om voor een goede ambiance en een perfect feest te zorgen.

Een optreden van Arjan er helemaal op gericht om er een gezellige boel van te maken dus!
Door zijn enthousiasme en zijn goede stem laat hij overal een onvergetelijk indruk achter. In de wintermaanden zit Arjan in het Oostenrijkse Gerlos waar hij met veel succes optreedt tijdens de après ski. Daar heeft hij ook een schat aan ervaring opgebouwd.

Wilt u meer weten over Arjan Venemann?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Arjan Venemann is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Arjan Venemann.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Arjan Venemann ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Arjan Venemann zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Arjan Venemann

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens