DJ's rappers

Armin Van Buuren

Boek Armin Van Buuren bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Armin Van Buuren bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Armin Van Buuren? Neem dan gerust contact met ons op.

Van Buuren werd geboren in Leiden.

Armins fascinatie voor muziek ontwikkelde zich al in een vroeg stadium van zijn leven. Dit had vooral te maken met zijn vader, die een fervent muziekkenner was en naar vele verschillende muziekstijlen luisterde. Behalve zijn fascinatie voor muziek ontwikkelde Armin ook interesse in technologie en computers. Toen hij veertien jaar oud was begon hij voor het eerst muziek te maken. Gedurende zijn jeugd kon men Armin op de fiets altijd aantreffen met een koptelefoon op, luisterend naar Jean Michel Jarre en Ben Liebrands minimixes. Hij zond zelfs een demo van zijn productie naar zijn idool Ben Liebrand die zeer enthousiast was van de jonge Armin. Mede hierdoor leerde Liebrand Armin hoe een muziekstuk te produceren en te mixen.

Armin’s passie voor mixen bleef groeien. Zijn eerste baantje als dj had hij in de discotheek Nexus, in het derde jaar van zijn rechtenstudie in Leiden. Ondertussen werd zijn slaapkamerstudio verplaatst naar een echte studio. De eerste tracks die hij in deze studio maakte waren “Touch Me” en “Communication”. Armin heeft ooit in deze tijd verklaard dat je geen gevangene moest zijn van je eigen stijl en dat je je constant moest verbeteren. Tegenwoordig heeft Armin, die afgestudeerd is in de rechten, een professionele carrière als dj. Hij treed meer dan twee keer per weekend op in diverse clubs. Armin heeft tevens vele remixes op zijn naam staan. Deze worden vooral op Radio 538 tijdens het nachtprogramma uitgezonden.

Wilt u meer weten over Armin Van Buuren?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Armin Van Buuren is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Armin Van Buuren.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Armin Van Buuren ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Armin Van Buuren zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Armin Van Buuren

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens