Zangers

Arno Kolenbrander

Boek Arno Kolenbrander bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Arno Kolenbrander bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Arno Kolenbrander? Neem dan gerust contact met ons op.

Arno Kolenbrander won in 1995 de Soundmix show . Voor veel Nederlanders is dat Arno Kolenbrander. Arno Kolenbrander is echter nog veel meer. Naast zingen beschikt Arno over een uiteenlopend repertoire, van feestmuziek tot musical.

Na zijn overwinning in de Soundmixshow, met het nummer ‘Why God Why’ uit de musical Miss Saigon heeft de zanger allesbehalve stil gezeten. Van het album ‘Arno Kolenbrander’ werden 13.000 exemplaren verkocht. In 1998 heeft hij een Nederlandstalig album opgenomen.

Twee jaar later eindigde hij hoog in de Nederlandse voorronde van het Eurovisie Songfestival, terwijl hij op dat moment ook werkte in de uiterst succesvolle Dinner Show Of The Centuries van Frank Wentink. Vijf jaar lang schitterde hij in de show; hij is er als performer op de buhne enorm mee gegroeid.

Wilt u meer weten over Arno Kolenbrander?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Arno Kolenbrander is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Arno Kolenbrander.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Arno Kolenbrander ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Arno Kolenbrander zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Arno Kolenbrander

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens