Bands

Around the Jukebox Band

Boek Around the Jukebox Band bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Around the Jukebox Band bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Around the Jukebox Band? Neem dan gerust contact met ons op.

U Roept, wij spelen! Kies uit 135 verschillende Top Hits!

Around the Jukebox is een semi-akoestische act dat gebruik maakt van een mooie jukebox waar een deel van de instrumenten op aangesloten is. Daardoor is deze act mobiel inzetbaar maar toch een beetje uitversterkt zodat de muziek in alle omstandigheden hoorbaar blijft. Harde muziek maken ze niet want het gaat om de sfeer en de gezelligheid.

Als band brengt William Smulders samen met zijn band, jukebox, gitaar en zang 60 jaar top hits op akoestische wijze.

Het repertoire van deze muziekgroep bestaat uit 50’er 60’er 70’er en 80’er jaren hits met een akoestische hedendaagse sound. De muziek wordt op originele wijze gebracht met gitaar, zang, backing vocal, contrabas, saxofone en drums.

Wilt u meer weten over Around the Jukebox Band?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Around the Jukebox Band is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Around the Jukebox Band.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Around the Jukebox Band ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Around the Jukebox Band zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Around the Jukebox Band

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens