DJ's rappers

Atmozfears

Boek Atmozfears bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Atmozfears bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Atmozfears? Neem dan gerust contact met ons op.

Atmozfears, aka Tim van de Stadt, is een Nederlandse hardstyle DJ met een energieke sound. Atmozfears begon als trio in 2008 en is gegroeid tot een grote naam in de dancemuziek.

Atmozfears werd alom gesupport toen ze tekenden bij Scantraxx in 2012. De grootste namen in het wereldje draaien regelmatig tracks van Atmozfears in hun sets, waaronder bijvoorbeeld Headhunterz. In het afgelopen jaar heeft Atmozfears ongelofelijke mijlpalen behaald. Zo stond hij op Defqon.1 Festival, Intents Festival en Knock Out om maar eens een paar te noemen maar ook draaide hij in Amsterdam’s Ziggo Dome en de Heineken Music Hall.

Tim staat er bekend om dat hij elk uur van de dag besteedt in de studio of op het podium. Zijn toewijding voor muziek is niet iets wat je kan leren of vergeten. Het is een echte passie om dat met iedereen te delen. Atmozfears is ready for the future!

Wilt u meer weten over Atmozfears?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Atmozfears is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Atmozfears.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Atmozfears ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Atmozfears zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Atmozfears

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens