Kinderentertainment

Augmented dino experience

Boek Augmented dino experience bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Augmented dino experience bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Augmented dino experience? Neem dan gerust contact met ons op.

Ga van 2D naar 3D met Augmented Reality en laat uw bezoeker van uw event een echte Augmented Dino Experience ervaren.

Uniek in Nederland! Wij bieden u de mogelijkheid om uw event een extra dimensie te creeëren. Vergroot de interactie met uw jonge publiek door het toevoegen van Augmented Reality. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om selfies te maken met ‘virtuele Dinosaurussen ‘op de achtergrond. Verder kan men andere creaties die rechtstreeks uit Jurassic Park zouden kunnen komen gaan zoeken welke op uw locatie zijn verborgen.  Vinden ze de Mosasaurus , de T-Rex, de diverse andere dinosaurussen en vervullen ze de ranger-opdrachten dan ontvangen ze na controle een passende prijs. Prachtige vernieuwende aspecten die zorgen voor een unieke experience voor uw bezoekers.  We kunnen deze augmented reality experience helemaal integreren op uw locatie en volledig ‘branden’ in uw huisstijl. 

Concept:

•Voorafgaande aan het evenement locatiebezoek  / inventarisatie waar 

•Augmented spots worden gecreëerd  (Virtuele Dino’s/animaties)

•Ontwikkeling software

•Activatie app – mobile devices stores

•Activatie   

•1 – begeleider – eventdag

•Inclusief branding huisstijl

Dino-Rangers met I-pads ter ondersteuning

Wilt u meer weten over Augmented dino experience?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Augmented dino experience is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Augmented dino experience.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Augmented dino experience ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Augmented dino experience zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Augmented dino experience

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens