Kinderentertainment

Augmented speurtocht

Boek Augmented speurtocht bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Augmented speurtocht bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Augmented speurtocht? Neem dan gerust contact met ons op.

Ga van 2D naar 3D met Augmented Reality en laat de kinderen kennis maken met een unieke speurtocht op uw event.

Uniek in Nederland! Wij bieden u de mogelijkheid om uw event een extra dimensie te creeëren. Vergroot de interactie met uw jonge publiek door het toevoegen van Augmented Reality. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om selfies te maken met ‘virtuele figuren of karakters ‘op de achtergrond.  Verder kunnen de kinderen virtuele animaties gaan zoeken welke op uw locatie zijn verborgen.  Vinden ze het minimaal aantal figuren / symbolen of ontrafelen het mysterie dan ontvangen ze na controle een leuke prijs van onze medewerker. Prachtige vernieuwende aspecten die zorgen voor een unieke experience voor uw bezoekers.  We kunnen deze augmented reality experience helemaal integreren op uw locatie en volledig ‘branden’ in uw huisstijl. 

Concept:

•Voorafgaande aan het evenement locatiebezoek  / inventarisatie waar Augmented spots worden gecreëerd  (Virtuele karakters/animaties)

•Ontwikkeling software

•Activatie app – mobile devices stores

•Activatie   

•1 – begeleider – eventdag

•Inclusief branding huisstijl

Wilt u meer weten over Augmented speurtocht?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Augmented speurtocht is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Augmented speurtocht.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Augmented speurtocht ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Augmented speurtocht zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Augmented speurtocht

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens