DJ's rappers

Bakermat

Boek Bakermat bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Bakermat bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Bakermat? Neem dan gerust contact met ons op.

Lodewijk Fluttert, aka Bakermat, begon in zijn vroege tienerjaren muziek te ontdekken, onder invloed van zijn moeder, die operazangeres is en zijn vader die een fan is van soul, funk en jazz. Al op jonge leeftijd lieten ze hem de wonderen van klassiek, jazz en soulmuziek zien. Invloeden die vandaag nog terug te vinden zijn in zijn muziek. Het begon allemaal in 2012, toen Bakermat voor het eerst de hitlijsten bereikte met zijn debuutsingle ‘One Day (Vandaag)’. Sindsdien heeft hij een trouwe wereldwijde fanbase opgebouwd, bestaande uit jonge mensen die op zoek zijn naar iets anders dan mainstream of underground muziek. Bakermat is er trots op zich in het grijze gebied tussen deze twee te bevinden en mensen te bedienen met frisse, originele en creatieve muziek zonder onbegrijpelijk of cheesy te zijn.

Wilt u meer weten over Bakermat?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bakermat is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bakermat.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bakermat ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bakermat zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Bakermat

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens