Bands

BammBamm

Boek BammBamm bij Diamonds Entertainment. Wanneer u BammBamm bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van BammBamm? Neem dan gerust contact met ons op.

BAMM is een moderne coverband uit Groesbeek. BAMM is sinds 2003 een veel geboekte band in de hele regio.

BAMM is zeer geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten, kermissen en alle andere evenementen. De bandleden van BAMM zijn muzikanten met veel ervaring in muziek & entertainment. Door het allround concept is BAMM van alle markten thuis. Met een breed en actueel repertoire spelen zij vele stijlen muziek en weet BAMM zich aan te passen aan ieder publiek.

Met honderden optredens achter de rug weet BAMM gegarandeerd de juiste sfeer neer te zetten op uw feest of evenement.

De meeste bands komen met uitgebreide crews en externe geluidsbedrijven. BAMM heeft alles in eigen handen, hierdoor is de prijs verassend laag!!

Wilt u meer weten over BammBamm?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over BammBamm is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van BammBamm.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over BammBamm ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over BammBamm zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
BammBamm

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens