Zangers

Bart van der Stelt

Boek Bart van der Stelt bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Bart van der Stelt bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Bart van der Stelt? Neem dan gerust contact met ons op.

Via het pittoreske dorpje Dussen waar de basis gelegd werd voor zijn muzikale carrière, is Bart van der Stelt tegenwoordig gehuisvest in Raamsdonksveer. Hij droomde er als jochie al van om zanger te worden en sindsdien heeft hij alles uit de kast gehaald om die droom werkelijkheid te laten worden. Uiteraard begint het allemaal klein via playbackshows, wat zingen tijdens de plaatselijke kermis en bij de voetbalvereniging. Enige tijd later volgen echter voorzichtig de eerste optredens op feestjes en partijen.
De in 1989 geboren Brabander leverde de afgelopen jaren diverse landelijke uitgebrachte singles af aan de Nederlandse muziekmarkt. Daarnaast verschenen in samenwerking met Andersom ook 2 tracks die niet onopgemerkt zijn gebleven. Bart van der Stelt heeft zijn naam inmiddels gevestigd zeker binnen het feestcircuit beneden de grote rivieren.

Wilt u meer weten over Bart van der Stelt?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bart van der Stelt is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bart van der Stelt.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bart van der Stelt ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bart van der Stelt zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Bart van der Stelt

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens