Instrumentalisten

Basily Boys

Boek Basily Boys bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Basily Boys bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Basily Boys? Neem dan gerust contact met ons op.

Een fantastische act met vrolijke zonnige klanken uit de Gypsy gitaren. Deze vier jonge honden kunnen fenomenaal goed gitaar spelen en zorgen in no time voor een geweldige sfeer. The Basily Boys spelen op onnavolgbare wijze de grootste hits. The Basily Boys waren o.a. op TV te zien in het VPRO programma “Vrije geluiden”. Ze speelden onlangs in Zweden maar zijn nu helemaal klaar om de Nederlandse podia te veroveren. Na hun eerste single in Nederland (2012) (Gypsy Summer Mix) komen zij in de zomer van 2013 met een nieuwe, geweldige single: DALIDA.

Bent u op zoek naar iets totaal anders? Iets zonnigs, exotisch en zeer muzikaal, dan zijn de Basily Boys zeker iets voor u.

Wilt u meer weten over Basily Boys?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Basily Boys is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Basily Boys.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Basily Boys ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Basily Boys zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Basily Boys

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens